Er Op Uit

Creative Life // Werkspoorkathedraal Utrecht

23 maart 2017

Deze vrijdag, zaterdag én zondag Creative Life in de te gekke lokatie Werkspoorkathedraal in Utrecht
Zondag ben ik er met Elvis, Yvestown en Donata van Aurora Concepts om de boel gezellig te verslaan.
10.000m2 bomvol fantastische makers, inspirerende creatieven, te gekke shops, een keur aan geweldige workshops, lekker eten, gratis parkeren, wifi, kortom de hele bliksemse vrolijke boel!

Ik plande al wat workshops voor Elvis en mijzelf. Wat dacht je bijvoorbeeld van een inktekening maken op basis van een foto bij Paper Den, letterpress kaartjes drukken bij Karakter Prints, papieren bloemen maken bij Splendith, een groen terrarium in elkaar steken bij MAAK Rotterdam, aquarellen bij die lieve Elle Aime, sashiki borduren bij Studio Toutdoux, papercutten en eindelijk Whispering Paper ontmoeten, poster maken bij het Grafisch Werkcentrum Amsterdam en natuurlijk tekenen bij Ellen Vesters van Immer Urlaub.

En dan is dit nog maar de top van de ijsberg. Het hele workshopprogramma vind je hier.

In de Creative Living meehaken met Club Geluk, talks van bijvoorbeeld Duke & Sons, Te leuk trouwen en Immer Urlaub, aanschuiven aan de tekentafel van HappyMakersBlog en je favoriete illustratoren de oren van het hoofd vragen.

En dan nog een berg aan shops waar je ook met de makers zelf een babbeltje kan slaan. Ik zie er naar uit om Jurianne Matter, Flavio en bijvoorbeeld Job, Joris & Marieke te treffen, en heel veel nieuwe toffe creative helden te ontdekken en goeie frieten te eten.

Creative Life
24, 25 en 26 Maart Werkspoorkathedraal Utrecht
Alle info vind je HIER

Veel plezier en wie weet tot zondag!

fotocredit 1 Jurianne Matter
fotocredit 2 Creative Life Sabrina Pierson

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply