Boekenkast De Rotjes Er Op Uit

Snorfestival / Le Bazarre / Boekenfestival

24 september 2017

Zaterdag ging ik met Wolf en Maantje Piet naar het Snorfestival in de Snorfabriek in Utrecht.
We namen de trein en na de Antwerpse jaren moet ik zeggen dat ik dat treinreizen wat verleerd ben. Inchecken, uitchecken, poortjes en OVchipkaarten maar met handige 9292 app is het gelukt!
Vriendin Noa loodste ons door Utrecht. De Snorfabriek zag er fantastisch uit. Circus Moustache was de grote hit bij de Rotjes. Fietsen op gekke fietsjes, jongleren en koordlopen. Poffertjes als perfecte lunch en lekker struinen op Le Bazarre waar ik een prachtige zeefdruk van atelier titi (Ellen Bruijn) kocht en een fijne print van Studio Roux (Marlous Roelofs).
We proostten op het nieuwe boek Snap van Zilverblauw (Plaats je Snorfestivalfoto op Instagram, doe mee met de #iksnaphet Fotowedstrijd en win een workshop van Anki op 14/10 in de Snorfabriek)
We moeten snel de andere nieuwe boeken komen bewonderen (bijvoorbeeld het prachtige Nachtboek van Cebine Nieuwenhuize of het New York Kerstmis Bakboek en er is weer een echte Snor Éénpanskalender)
Wacht niet te lang met je bezoek aan de Snorfabriek, 1 november sluiten de deuren voorgoed.
Dank voor alle toffe Snorfestivals, Claudette & Annemarieke, het was fantastisch. Ik ben benieuwd naar alle nieuwe plannen!

De Snorfabriek is open op di-vrij 10-18, za 10-17 en zo 12-17

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply