De Rotjes Er Op Uit Rotterdam

Beauty en het Beest // Maas Theater en Dans

17 januari 2018

In de kerstvakantie ging ik met Rover, Wolf, Maantje Piet en opa naar Beauty en het Beest in de Utrechtse Schouwburg. Geen suikerzoete Disney vertelling maar een stoere, poëtische en wonderschone voorstelling. Een betoverend decor, het Nederlands Kamerkoor dat zo fantastisch past in de sfeer en je kippenvel bezorgt. Het spannende, beetje enge maar ook ontroerende Beest won zelfs het hartje van Maantje Piet.
Thuis werd er nog flink nagepraat over de voorstelling en hele scènes werden nagespeeld. De jongens als verwende prinsen en grommende Beesten en Maantje Piet in wisselende rol van Beauty naar de grappige en jaloerse zusjes.

In iedere stad spelen lokale kinderen mee met de voorstelling. De drie Rotjes deden onlangs auditie om mee te mogen spelen in Rotterdam. Maandag hoorden we dat ze er alle drie door zijn. Dat worden spannende, opwindende, heerlijke repetities en voorstellingen.

Beauty en het Beest is een must see voor iedereen van 8 -108
(Maantje Piet is 6 en in ons geval ging dat prima)
Gaat dat zien!
Hier vind je de speellijst.
Ook meespelen?
Hier vind je de auditielijst met de desbetreffende steden.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply miekequilt 21 januari 2018 at 16:04

    Wat leuk dat ze aangenomen zijn. Dat zal veel spanning en pret brengen. En dan binnenkort optreden, echt heel leuk!

  • Leave a Reply