De Rotjes Er Op Uit Rotterdam Theater

Drie – Maastd & De Bonte Hont // TheaterVoorjaarsvakantie

26 februari 2018

Vorige week ging ik met Maantje Piet naar de voorstelling Drie. Een vrolijk, ontroerend en spannend avontuur van de drieling Jonas, Johan en Jacob. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren en er zitten wat draadjes bij hem los. Hij moet daarom naar een speciale school maar de jongens willen samen blijven en besluiten samen weg te lopen.

De voorstelling is voor kinderen vanaf vier maar is op geen enkel moment kinderachtig. Leuke taalvondsten, een simpel decor, mooie muziek en ontroerend spel. We vonden het zo leuk dat we nog wel langer hadden willen genieten van de voorstelling en zijn stiekem heel benieuwd hoe het met de broers verder gaat.

Hier vind je de speellijst en meer informatie.

Ook deze vakantie zijn we weer bij Maas te vinden. Morgen gaan Maantje Piet en ik naar Maanzucht (alleen de titel al). Check zeker de activiteiten en voorstellingen deze week; Maas in de voorjaarsvakantie!
Donderdag de laatste repetitie voor Beauty en het Beest en dan mogen de Rotjes (Rover, Wolf en Maantje Piet) met de Rotterdamse kinderencast meespelen in de voorstelling op vrijdag 2 maart en nog twee besloten voorstellingen voor scholen. Hier kan je je kaartje bestellen en hier lees je meer over Beauty en het Beest en mijn B&B blog vind je hier.

foto 3 Kamerich & Badwilowitz
foto 6 Noa Verhofstad

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply