Boekenkast De Rotjes

Outdoor handboek // Uitgeverij Snor // Win een boek // Vaderdagcadeau

11 juni 2018

De Rotjes hebben hun vaderdagcadeau al klaar liggen. Het Outdoor Handboek! Jan en opa mogen het delen. Toptips voor spannende bostochten, kampen bouwen, vuurtjes maken en tot grote hilariteit van Elvis; water drinkbaar maken met een tampon! Maantje Piet wil sporen zoeken, Wolf heeft zijn rugzak met behulp van het boek tip top in orde en Rover kan aan de slag met het langgewenste Zwitserse Zakmes.

Een heerlijk handboek voor in je rugzak als je op trektocht gaat en/of voor avonturen in je achtertuin.
Prachtig vormgegeven en met heel mooie illustraties van Maartje Kuiper.

Wil jij dit boek winnen en weggeven als Vaderdagcadeau? Reageer dan hier, op Facebook of op instagram en vertel wie en waarom hij dit boek moet winnen. Reageren kan tot woensdag want dan is het boek mooi op tijd bij de winnaar.

Outdoor handboek – overleven in de wildernis
tekst: Gerard Janssen
vormgeving: Suzanne Nuis
illustraties: Maartje Kuiper
isbn 978-94-6314-040-9
14,99

Ik kreeg een recensie exemplaar en Uitgeverij Snor stuurt de winnaar een exemplaar toe.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply