Weekblog

Weekblog 9/9/2018 Veel theater, Londen en jarig!

17 september 2018

Vanaf deze week iedere maandag een weekblog, lekker chaotisch mijn afgelopen week op Instagram en wat extra.
Deze week begon ik in Londen! Yvonne ging inkopen doen voor haar (web)winkel & tearoom Yvestown.
Topdrawer is een enorme beurs met prachtige merken op een toffe lokatie. Als shopassistent mocht ik lekker meehobbelen, proeven van de heerlijkste chocolade, ruiken aan de mooiste zepen en meekiezen welke kaarten we gingen inkopen. Er komt nog een aparte Meisjesreisjesblog met onze tips en trucs (check alvast ons gezamenlijk Instagramaccount daan.en.yves.show)

Wolf en Maantje Piet spelen een klein rolletje mee in de fantastische voorstelling FEEST van Maastheater (gaat dat zien! klik voor speeldata). Ze vinden het zo leuk en iedereen is zo lief. Topervaring!
Deze week vierde ik ook mijn 43e verjaardag, klein maar fijn. Iedereen was druk met school, hobbies, werk en Jan ging naar Gijs Groenteman (luister hier naar de podcast Met Groenteman in de kast) maar ’s avonds hebben we heerlijk samen gegeten.
De maand september doe ik mee met de proefperiode van Felyx, de elektrische deelscooter die in Rotterdam wordt uitgezet en ik ben razend enthousiast (wordt vervolgd).
Het weekend bestond uit theater en meer theater. Elvis en ik gingen naar de première van Ting! door Scapino Ballet en de Nits. Eén van de mooiste voorstellingen die ik heb gezien. Vrijwel uitverkocht in Amsterdam en Rotterdam maar probeer het zeker op Ticketswap of de wachtlijst van Theater Carré of Het Luxortheater. (speellijst Ting!)
Zaterdag gingen we voor het eerst naar Bird in Rotterdam. Sfeervolle plek voor een mooi concertje van Janne Schra. Koop haar nieuwe album OK! Roze vinyl!
O ja, en Grijze Poes heeft tegenwoordig een tuintje, in de pot van de kamerlinde … schiet mij maar lek.

Fijne nieuwe week! Liefs, Daan

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply miekequilt 21 september 2018 at 15:30

  Eerst: gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent nog een “ broekie” hoor.
  En dan, wat leuk dat je weer regelmatiger gaat bloggen. Ik lees altijd met veel plezier over jou en je gezin. Dat reisje naar Londen was leuk, dat is te zien. En de acteurs in de dop doen het goed.

 • Reply Nele 24 september 2018 at 09:50

  dag Daan,
  wanneer komt je nieuwe deel over de andere jaarfeesten eigenlijk uit ?
  ik ben er benieuwd naar, leerde uit het andere deel zoveel leuke ‘alternatiefjes’ … Heel bruikbaar, zeker nu twee van onze vier de Steinerschool verlaten hebben en naar regulier middelbaar gaan. dan moet het niet meer te ‘sofisch’ zijn, en ze zijn gewoon ook al groter hé. meteen is ’t alweer zover met sint-michael. wat doen jullie dan ?
  hier wordt het vast de vuurkorf, en marshmallows…. En een verhaal natuurlijk, dat hoort er sowieso bij. En de enthousiaste verhalen over de draak van de twee jongsten, en de roll-eyes daarbij van de oudsten :):):)
  nog een ander vraagje:
  ik ben op zoek naar een soort knutseltje van toen ik jong was. dat blijkt zeer dicht in de buurt van jouw jeugd te zijn geweest dus vraag ik het even en wens je nog van harte proficiat met je verjaardag !
  je had zo’n blaadjes vol kleine figuurtjes, kleine doorzichtige blaadjes. die legde je op een blad papier, en dan moest je met een soort plastic stickje over het figuurtje wrijven en kwam het door, op het blad papier.
  weet je wat ik bedoel ? weet je hoe het heet ? of het nog bestaat ? waar ik het zou kunnen vinden ?
  dikke dankjewel !

 • Leave a Reply