De Rotjes Er Op Uit Theater

Weekblog 15/10/2018 Gorgels, ChitChat & André Kuipers

22 oktober 2018

Wolf telt de dagen af tot het nieuwe Gorgelavontuur van Jochem Myer in de boekwinkel ligt (maar misschien moet hij wachten tot Sinterklaas het land aan doet)

Samen met Maantje Piet ging ik naar de voorstelling ChitChat, een co-productie van Maastheater en dans & Tuning People. Twee vriendinnen dansen samen vrijwel synchroon een klankgedicht. Alle geluiden maken ze zelf! We werden helemaal meegenomen in deze voorstelling zonder taal die zo veel vertelde. We kregen zelfs zin om mee te doen. De voorstelling is voor kinderen van 4+ maar ook zeker voor grotere kinderen. In april neem ik Rover mee want ik ben er zeker van dat hij dit ook heel tof gaat vinden, zelf beatboxen en dansen tegelijk.
27/28/29 april te zien in het Maaspodium. Klik voor de hele speellijst in Nederland én België.

Deze week hebben we ook een echte astronaut ontmoet. André Kuipers in het Museon bij de nieuwe tentoonstelling Reizen in de ruimte, op weg naar een nieuwe aarde. We waren gewoon een beetje star-struck. Wat een leuke man en wat kan hij boeiend vertellen. We zijn allemaal gegrepen door de ruimte, raketten, de maan, de sterren en planeten.
In de tentoonstelling hebben we o.a. geslapen als een astronaut, op een echte spacewc gezeten en zweefden we zogenaamd echt door de ruimte.

Elvis en Maantje Piet kochten en kozen ook elk een kunstwerk in Boijmans maar daar over meer in een aparte blog. Klik voor info, t/m 28 oktober Kunst4kids.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply