De Rotjes Theater Weekblog

Weekblog 2019 #01 – Gelukkig Nieuwjaar

7 januari 2019

Gelukkig Nieuwjaar!
We pakken in 2019 het (week)bloggen weer serieus op. Instagram nam het een beetje over maar ik verlang weer naar het good old bloggen, langere adem, meer verhalen (en minder algoritme toestanden).

Omdat ik nog wel wat fijne 2018 instagrampost te delen heb, kijk ik ook iedere week terug en pik er een paar van het afgelopen jaar uit.

De kerstvakantie vloog voorbij ondanks zo min mogelijk verplichtingen. We maakten vier puzzels met 1000 stukjes (en er ontstond zelfs een kleine, gezellige puzzelmania op instagram).
Op kerstavond scoorden Elvis & ik de laatste kerstboom in Rotterdam en versierden we het hele huis. Jan werd eerste kerstdag 61 en tweede kerstdag vierden we met mijn zus en haar gezin en met mijn vader en zijn vriendin in Boijmans (klik voor blog) en bij Hotel New York.
Maantje Piet maakte lieve post voor ons SOS kinderdorpenkindje (klik voor blog) en ze bleef bijna de hele oudjaarsavond op. Een klein dutje op de bank maar voor de rest van de avond was het feest.
Ook ging ze heus op tour met haar Hallo Familie (klik voor blog) met de trein naar De Krakeling in Amsterdam en na afloop uit eten met vriendin Chantal bij de Vegan Junk Food Bar, een aanrader!
We sloten in de vakantie af met de voorstelling Jazz duzz (6+) van De Toneelmakerij (deze week op de blog maar check vast de tour) en Maantje Piet wilde ook heel graag even Hamlet (klik voor blog) zijn maar ze moet wachten tot april om de voorstelling te zien, ze telt af!

In de terugblik; uren spelen met het poppenhuis, ons adventsritueel blijkt gelukkig ook nog steeds mooi te zijn voor de lange lijzen en we lazen stapels boeken. Om af te sluiten één van onze hoogtepunten van 2018; onze vakanties bij Anja & Bas en de geitjes van Buiten de Gaard.

Kom je weer lekker meelezen en kijken dit jaar? We hebben veel leuke plannen. #meertheatermindertv dus flink veel theater, Elvis gaat actief meebloggen, ze gaat weer meer liedjes zingen én de Vlaamse Vlogster krijgt een eigen kanaal maar daar allemaal later meer over.

Ik heb de comments op mijn blog uitgezet want ik bleef handmatig tientallen spamreacties wissen. Je mag mij altijd mailen daan@maandagdaandag.nl of een berichtje via Instagram.

De prachtige foto van Freek Nieuwdorp en Maantje Piet in Hallo Familie is van Kamerich & Budwilowitz/EYES2

Tot blogs, Daan

You Might Also Like