Huis en Tuin Weekblog

Weekblog 2019 #03 – Column in Antroposofie Magazine

22 januari 2019

Het nieuwtje van de week is mijn eerste deadline voor mijn nieuwe column in Antroposofie Magazine. Ik blijf, net als tijdens het schrijven van onze Het hele jaarfeesten boeken (Lente & Zomer is nu ook verkrijgbaar!) de jaarfeesten nog lekker door de war vieren en haalde met Maantje Piet lente in huis. Ik ben zo blij en vereerd met deze mooie plek.

De poezen lijken om de week een nieuwe hangout te kiezen. Het is of in de keuken of lekker bakken op de marmeren vensterbanken in het speciale poezendoosbedje. Ze worden ook steeds gezelliger en zijn het liefst dicht in de buurt.
Nu de nachten zo koud zijn, zijn we Maantje Piet gegeregeld kwijt. Zo lekker warm bij je broer slapen is veel lekkerder dan alleen in je bedje.

In de terugblik Wolfs grote vriend Alex de geit en de heerlijke hottub bij onze vrienden Anja & Bas van Buitengoed de Gaard. Geit Saartje is zwanger dus binnenkort babygeitjes.

Maantje Piet bivakeerde in haar eigen gebouwde nest en we vonden het zo gezellig dat ik een nachtje beneden hebben gekampeerd met Pluis, Wolf, Rover en de Rotkatten.

Met Wolf ging ik naar Fantastic Beasts The crimes of Grinwald 3D op een enorm IMAXscherm.

Yvonne weet waar je een goed feestje kunt vieren; ze nam ons voor haar verjaardag mee naar De jeugd van tegenwoordig in Antwerpen. Dansen, cocktails in een foute bar en een vreselijk hotel (maar dat kon de pret niet drukken). Het was een topavond.

Tot blogs, Daan

You Might Also Like