Boekenkast De Rotjes

Het hele jaarfeesten Lente & Zomer / Maria Lichtmis

13 februari 2019


Om te vieren dat ons tweede boek Het hele jaarfeesten lente & zomer uit is, organiseren we ieder jaarfeest een dikke give away op instagram en facebook.
We vierden samen Maria Lichtmis met een grote stapel pannenkoeken, heerlijk spelen en walnootkaarsjes. Simcha, kleine Norah, Wolf en Maantje Piet hadden zo veel plezier. Babyknuffelen, Kip Eitje Tok op tafel, schommelen in huis, stampen met de laarsjes en zwieren met het gekleurde lint. Helemaal klaar voor meer licht en lente!

De Duns Sweden sneeuwklokjes kleding kregen we van Goed van Toen (de winnaar mag zelf iets uit kiezen), Bergstein deed laarsjes in ons give awaypakket, De Toverboom doneerde een regenbooglint van Sarahs Silks, Pak je Geluk gaf een mooie ‘aarde droeg het in haar schoot’ tas, Juffrouw Pollewop zorgde voor een Rice serviesje en onze uitgever Christofoor stopte naast ons boek ook nog drie mooie en passende prentenboeken in het pakket; Een dikke vette pannenkoek, Kom mee naar dwergenland en Het verhaal van de wortelkindjes.

We kregen honderden inzendingen. Er werd volop meegevierd. Zo heerlijk om te zien. Inmiddels is de winnaar al bekend maar hou Het hele jaarfeesten op instagram/facebook in de gaten voor onze Carnavals Give Away!

Dank aan alle donateurs waarmee we samen een prachtig pakket konden samenstellen. Heb je zelf een winkel/product waarvan je denkt ‘hé, dat past zo goed bij één van jullie feesten, ik doe graag mee met zo’n give away.’ Mail gerust! daan@maandagdaandag.nl

You Might Also Like