Give Away

Fabeltjeskrant 50 jaar! Give Away!

25 februari 2019

Vorige week kreeg ik een filmpje in mijn mail van niemand minder dan Meneer de Uil. Maantje piet riep verrast: “Hij zei jouw naam, mama, Meneer de Uil zei Daan!”
Ik moet bekennen, ik voelde mij meer dan vereerd. Dat had ik, zeg 35/40 jaar geleden, niet bedacht toen ik dagelijks met natte haren op de bank met een kopje thee en koekje naar de avonturen van de bewoners van Het Grote Dierenbos zat te kijken.

Na de mail volgde een enorme doos met lekkers uit het bos én poppenkastpoppen van Meneer de Uil, Lowieke de Vos, Bor de Wolf, juffrouw Ooievaar en Willem Bever.
Wolf kwam al aanzetten met de LP uit mijn jeugd met alle Fabeltjeskrantliedjes. De soundtrack voor de poppenkastvoorstelling was geregeld.

Ik kreeg de doos van Plus Supermarkt. Vanaf 24/2 kan je bij je boodschappen sparen voor de poppen, boekjes en poppenkast. Ik mag ook zo’n geweldig pakket met de poppen en allerlei lekkers uit het bos weggeven. Mail mij (daan@maandagdaandag.nl) jouw Fabeltjeskrant herinnering en win dat Fabeltjeskrantpakket. Op 4 maart trek ik een winnaar.
(Vanwege een oneindige stroom aan spam heb ik de reacties op mijn blog uitgezet)

De Bosbewoners gingen met ons mee op vakantie en beleven spannende avonturen bij de geitjes van Buitengoed de Gaard.

You Might Also Like