De Rotjes Er Op Uit

Ridder in de Orde van van de Geitjes van de Gaard

26 april 2019

Het heeft Hare Buitengoedse Hooggeit behaagd Wolf Rot te benoemen tot Ridder in de Orde van de Geitjes van de Gaard.

Wolf en de zeven (inmiddels acht) geitjes van Buitengoed de Gaard. Het was liefde op het eerste gezicht toen hij als kleuter voor het eerst kwam.
Wolf was helemaal dol van Pipo de Clown. Ik zocht een pipowagen om vakantie in te vieren en kwam zo bij Buitengoed de Gaard terecht. Wolf (en wij) waren direct thuis. Het mannetje dapperde op grote Piposchoenen en met wel vijf hoedjes op door de Gaard. Geitjes voeren, spelen op het grote veld en slapen in de bedstee. Die vakantie was de start van een warme vriendschap met Anja en Bas.

Het heeft Koningin Beatrix behaagd Anja te ridderen voor al haar mooie werk voor meisjes met het Rettsyndroom.
Wolf glom van trots toen hij door Ridder Anja werd geridderd tot heuse Geitenridder.

Wolf wil later cabaretier worden én geitenboer. Als we op de Buitengoed zijn, staat hij voor dag en dauw op om de geitjes te voeren en hij wordt van niets gelukkiger dan met een geit op schoot in de wei zitten. Als de dierenarts of de hoefsmid komt, zit hij op rij 1, alles wil hij weten.
Nu er verschillende geitjes zwanger zijn, houdt hij onze geitenapp met Anja nauwlettend in de gaten. Anja legt hem precies uit hoe alles gaat en omdat we de bevalling net miste toen wij er waren, kregen we een verslag via whatsapp.
Zijn GeitenRidderOorkonde komt boven zijn bed, dat snap je!

Volg Buitengoed de Gaard op Facebook en/of Instagram voor de liefste geitenfoto’s en verhalen.

You Might Also Like