Antroposofie Magazine De Rotjes Huis en Tuin Persoonlijk

Thuis

8 december 2019

Sint is weer naar Spanje en de kerstdoos mocht weer van zolder. Klik hier voor een IGTVaflevering (filmpje van 5 minuten, je zou het een vlog kunnen noemen ;-)) van ons Heerlijk Avondje vol gedichten.

We maakten een adventskrans, vulde het huis met kaarsen en dennengroen, Jozef, Maria en het ezeltje zijn op de vensterbank onderweg naar de stal, iedere avond verschuift Maantje Piet het drietal zodat ze op Kerstavond letterlijk in de stal aankomen. Volgende week gaan we een kerstboom kopen met opa. Dit jaar wachten we niet, zoals voorgaande jaren, tot kerstavond met het opzetten maar doen we een Twelve days of Christmas kerstboomversiering. Sint gaf ieder Rotje twee kerstballen, dus iedere dag één kerstbal zodat ze op kerstavond alle twaalf in de boom hangen en de piek er in kan.

Ik hou van deze verwachtingsvolle tijd. Aftellen tot Kerst, aftellen tot Jans verjaardag, aftellen tot de vakantie. Het puzzelseizoen is ook begonnen en een 1000 stukjes puzzel ligt al op de piano. Iedere dag een stukje, heel verslavend.

Onlangs werd ik verrast door Marjolein / Echteenmarjolein, zij stuurde een tekening op van Maantje Piet en Dolly en van mij. Zo lief en mooi. Ik ga er een mooi lijstje bij zoeken, ze passen zo leuk op de nieuwe kamer van Maantje Piet en Wolf. Wil jij ook een mooie tekening van jou, je kind en/of dier neem dan zeker contact op met Marjolein voor de details. We hebben elkaar deze zomer ook nog ontmoet op het Snorfestival. Zo gezellig en bijzonder om blog/instagramvolgers in het echt te ontmoeten. (ik ben al een stuk minder verlegen ;-).

You Might Also Like