Mode Persoonlijk Rotjesdamtip Rotterdam

Charlotte Wooning 15 jaar – Archive Store

5 april 2020

Charlotte Wooning viert haar 15 jarige jubileum. Helaas kan ze dat nu niet fysiek vieren maar dat doet ze nu wel alvast online met The archive store; een sale van stukken die uit de collectie gaan maar allemaal even tijdloos zoals als we de prachtige ontwerpen van Charlotte kennen. In haar instagramstories en op facebook verkoopt ze one of kind sieraden voor kleine prijzen. Ga zeker even kijken.

Nu Elvis in augustus gaat studeren aan de Toneelacademie in Arnhem is het een mooie gelegenheid voor een moeder/dochter sierraad. We kozen voor de ‘Scarab’, de scarabe staat in de Egyptische mythologie voor ontstaan, scheppen, transformeren, geluk en kracht. Elvis koos de ring en ik de ketting, een mooie aanvulling bij de letterketting, die ook van Charlotte Wooning is.

Elvis vond in de instagram sale deze bijzondere oorbel (en inmiddels nog twee en één voor Rover), de prijzen variëren zo tussen de 12-45 euro, dikke bof dus. De ontwerpen van Charlotte zijn duurzaam en geïnspireerd op kunst, het dagelijks leven, vintage sieraden en alle vrouwen die ze tegenkomt. Wij zijn fan van onze stadsgenoot (maar dat had je misschien al door).

gedicht Hans Lodeizen uit Nagelaten werk

Proficiat, lieve Charlotte // Ik hoop tot snel weer in het echt // Support your local hero

You Might Also Like