De Rotjes Koken

Boerschappen

7 september 2020

Kat in het bakkie die Boerschappen! Nu school, werk en theater allemaal weer een beetje draaien, het druk is met in en uit vliegende Rotjes en ik ook weer aan de slag ben met van alles, is de kookinspiratie een beetje op. Ik probeer mijn opvoedingsfail op opruim- en meehelpgebied een beetje te herstellen. Zo zijn we begonnen met de nieuwe De Rotjes koken op Zondag traditie. Nu nog niet helemaal zelfstandig maar we zijn goed op weg. Inclusief de -tijdens het koken je zooi al opruimen-truc.

Nu mocht ik de Boerschappen Gemaksbox uitproberen. In deze box zitten drie zakken met alle ingrediënten voor een vega, vis en vleesmaaltijd voor (ruim!) 2 personen (je kan ook voor 1 of 3,4,5,6 personen bestellen). Een recept zit er bij dus makkelijk stap voor stap te volgen. Maantje Piet maakte een heerlijke Shashuka, Wolf gnocchi met zalm, spinazie en verse -zelf te doppen- doperwtjes en Rover, zijn lievelings, Chicken umami met noodles. Alles werd zelf gesneden, gebakken en mooi geserveerd. Ik ga dit er in houden!

Maar wat is dat dan precies dat Boerschappen? Je bestelt voor 2 weken een Boerschappen box zodat je het echt goed kan uitproberen (vind je het toch niks voor jou, kan je na 1 box makkelijk opzeggen). Zo is er een Gemaksbox, Oogstbox, Vangstbox en een Veganbox. Allemaal gevuld met superverse groente, fruit, vlees, vis, fruit en zelfs zuivel. Rechtstreeks van de boer op je bord. Alles van Nederlandse bodem, lokaal, de boeren krijgen een eerlijke prijs en door de korte keten is het niet duurder dan je boodschappen bij de supermarkt. De recepten zijn in 25 minuten te maken, je kookt met de seizoenen mee en je kan je box zelf ophalen bij één van de 17 ophaalpunten of thuis laten bezorgen (op wo, vr of zo).

Ik ga na deze uitprobeerbox zelf ook een box bestellen. De Rotjes kijken nu al uit naar hun kookbeurt en voor ons ook zo handig omdat de één wel vlees eet en de ander niet. Maantje Piet wil voor volgende week de veganbox uitproberen en ik kan Elvis ook eens een 1persoonsbox laten bezorgen. Je regelt het allemaal makkelijk via je eigen Mijn Boerschappen account. Je krijgt van te voren zelfs de inhoud door gemaild in de nieuwsbrief dus als er dan iets in zit waarvan je denkt mmm dat vind ik minder lekker, kan je gewoon wisselen!

Bestel jouw box met 9 euro korting op je eerste bestelling! Vul maandagdaandag in voor de korting of bestel via deze link en je krijgt automatisch 9 euro korting. Deze link en code is 6 maanden geldig dus geef hem zeker door als jij ook enthousiast bent.

Klik hier voor een heus Koken met Maantje Piet filmpje en met een KookTimelaps gemaakt door Wolf!

Deze blog is geschreven ism Boerschappen en de bestellink is een affiliatielink (daar merk jij niets van maar ik krijg een kleine bijdrage per verkochte box en daar steun jij indirect mij weer mee).

Ik werk alleen samen met bedrijven waar in achter sta/een link mee heb/producten die ik zelf ook echt gebruik en waar in enthousiast over ben.

You Might Also Like