De Rotjes Er Op Uit Theater

Ik ben er even niet // Livestream // Maastheater & dans

1 maart 2021

Vrijdag 5 maart om 19:30 is ‘Ik ben er even niet’ er even wel! Wij zitten dan klaar voor de livestream van de nieuwe voorstelling van Moniek Merkx én met veel Hallo Familie bekenden zoals Freek Nieuwdorp, Sue-Ann Bel, Ayton Fraenk, Hali Neto, Jurrië Remkes en ook met Lotte Rischen. Als je goed oplet, zie je Maantje Piet en Wolf en hun theatervrienden Miles, Yara, Sohailly en Junez voorbij komen.

De voorstelling wordt ingeleid door Sara Giampaolo, de jeugdprogrammeur van Maastheater en dans en na afloop is er een live nagesprek met regisseur Moniek, spelers Ayton, Sue-Ann en Freek. Alles bij elkaar duurt het 65 minuten. De voorstelling is vooraf gefilmd en gemonteerd voor de optimale kijkervaring. De voor- en nagesprekken zijn live. Een kaartje voor het hele gezin kost 7,50. Boek HIER je ticket en dan ontvang je de juiste link op 5 maart in je mail.

Ik ben er even niet is een voorstelling voor iedereen van 8-108. De voorstelling gaat over de druk die jonge mensen kunnen voelen om te moeten voldoen, steeds mooier, sterker en beter te zijn dan ze zich voelen. De voorstelling speelt zich af in de wachtkamer van het echte leven, de enige plek waar je de spelregels gewoon snapt. Een bonte mix van theater, dans en muziek.

Soms wil ik er gewoon even niet zijn. Dan heb ik een camouflage pak nodig, een onzichtbaarheidsmantel of een gat in de grond waar ik doorheen kan zakken. ik wil geen stralend profiel zijn op een complex sociaal netwerk. Ik wil gewoon spelen in een wereld vol geheimen.

In het Ik ben er even niet Magazine vind je extra achtergrondinformatie, interviews, quizzen en tips! wil je nog meer zien van Maastheater & dans; 6 maart livestream Wijzer (4+) en theater on demand -dus wanneer het jou uitkomt voor slechts 2,99 op MaasTV en Podiumkids Thuis.

Lieve dromers en outsiders tot vrijdag 5 maart, 19:30 Wij zijn er even wel bij Ik ben er even niet!

You Might Also Like