De Rotjes Er Op Uit Rotjesdamtip Rotterdam

Remastered Experience

12 oktober 2021

Samenwerking- Klaar om van je sokken te worden geblazen? Het hele uur Remastered hoorde ik de ene ooh na de andere aah. Onder de Erasmusbrug is een nieuw museum geopend, niet zo maar een museum maar een beleving: Remastered Experience

Van te voren boek je een tijdslot en kom zeker wat eerder om ook nog even te tekenen en daarna je tekening tot leven te laten komen op het grootste indoor LEDscherm van Europa. Magisch!

In de eerste zaal zwommen de vissen overal en de school vissen reageert op jou! Toen na een tijdje een deur open ging, riep Maantje Piet verbaasd ‘O, is er nóg meer!’

De beste digitale studio’s in Nederland gingen aan de slag met Oude Meesters als Vermeer, Van Gogh en Rembrandt. Schilderijen komen tot leven, het is schilderen met licht én geluid en je staat er midden in.

De Nederlandse DJ en producent Sam Feldt maakte het openingsnummer van de hoofdshow. Hij transformeerde de wereld van Jeroen Bosch in een magische en spannende wereld.

Wolf kon het niet laten hij moést gewoon in iedere zaal dansen en opperde al dat het ook een toffe locatie zou zijn voor een schoolfeest of voor een dansvoorstelling. Zelfs Maantje Piet durfde even te dansen op én in de Victory Boogie Woogie van Mondriaan.

Heerlijk Herfstvakantie-uitje! Na afloop lekker iets eten in de Witte de Withstraat, of bij de Vegan Junk Food Bar of de Erasmusbrug over naar de Foodfactory, of een ritje met de watertaxi, ik kan nog wel even door gaan. Genoeg te doen in Rotterdam!

Je vindt de playlist van Remastered op Spotify, kan je thuis nog even lekkerrrrr dansen. De hele experience duurde een uur, maar het vloog voorbij en toen we buiten stapten wilden we alle drie NOG EEN KEER!

Remastered op een rijtje: Willemsplein 76 Rotterdam, wo-vr vanaf 11u, za-zo vanaf 10u, 15 min van te voren aanwezig zijn, in de schoolvakanties 7 dagen per week open! QRcode is (nog) nodig, check de site, officiële kijkwijzer 6 jaar

Merci Remastered!

You Might Also Like