De Rotjes Koken

Wortelsoep

29 september 2017

Laatst vroeg ik op Instagram om Wortelsoephulp en kreeg de lekkerste tips. Wat denk je van; met een beetje gember, sinaasappelsap, kurkuma (ja, ik kocht mijn eerste potje, ik loop hopeloos achter), met peterselie of juist met koriander, een snufje chilivlokken of juist kaneel, nootmuskaat (ruikt zo lekker naar mijn oma’s bloemkool), oosters met citroengras en een beetje kokosmelk, gele sambal van de beroemde Sambalman in Rotterdam (ik moet hem nog tegenkomen), pittige pinda wortel soep van Merel, of het befaamde recept uit Yvestown in de keuken met naanbrood erbij of een zacht speltbroodje met rozijntjes.

De Rotjes weten al wat ik de komende herfst met enige regelmaat voorschotel: Wortelsoep!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Evi Reyns 9 december 2017 at 16:25

    Leuke foto’s!

  • Leave a Reply