Rotterdam Theater Weekblog

Weekblog 24/9/2018 Een klein leven, Your name & Sint Michaël

1 oktober 2018

Toppunt van de week was absoluut Een klein leven van Internationaal Theater Amsterdam (voorheen Toneelgroep Amsterdam). Ik moet er serieus nog van bijkomen. Het gevoel dat je iets vreselijks en iets fantastisch hebt meegemaakt. Als Ramsey Nasr dit seizoen de Louis d’Or niet wint, vreet ik m’n schoen op. Nu durf ik het boek wel te lezen. De voorstelling is dik uitverkocht maar probeer de wachtlijst!

Rover is groot fan van Japanse anime en samen gingen we naar de wonderschone film Your name in Kino Rotterdam.

Sint Michaêl werd uitgebreid gevierd. Wolf en Maantje Piet deden dappere spelen in het bos en moesten met hun klas een heuse draak verslaan. Rover speelde met alle zevende klassers crazy 88; er moesten allerlei opdrachten uitgevoerd worden (koprollen in de supermarkt, euritmie (dans) je naam voor de Markthal en meer gekkigheid. Rover won met zijn groep er een taart! Elvis ging met de elfde klas klimmen in Kralingse Bos en heeft nu nog spierpijn.
Thuis vierden we Michaël met een oogstmaltijd en Maantje Piet bakte dit jaar het drakenbrood.

Deze week missen we mijn moeder al vier jaar. Samen met mijn zus en vader gingen we lunchen bij Chocolat in Breda om te vieren wie ze was en om samen fijne herinneringen op te halen.

Elvis doet de allerlaatste spellings en typefoutencheck voor Het hele jaarfeesten lente en zomer en dan gaat het boek echt naar de drukker! Ook wel een hoogtepunt!

Heel fijne nieuwe week. Liefs, Daan

foto 1 Jan Versweyveld

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply pieke 11 oktober 2018 at 15:11

    ik heb net kaartjes gekocht voor Een klein leven in december 2019. geheel tegen mijn ‘ wie zien wel’ mentaliteit in, maar ik heb zeer het gevoel dat ik dit niet mag missen!

    • Reply maandagdaandag 16 oktober 2018 at 12:25

      Ik heb ook kaartjes gekocht voor dec 2019; Jan moet dat ook zien!

    Leave a Reply