De Rotjes Rotterdam Weekblog

Weekblog 2019 #06 #07 – Rotterdam ontdekken

18 februari 2019

We wonen nu ongeveer anderhalf jaar in Rotterdam. Langzaamaan begint het ook echt onze stad te worden. Er valt nog heel veel te ontdekken! We roken de lente al en trokken er op uit. We fietsten door Het Park naar de Maasfietstunnel die voor de 77e tunnelverjaardag helemaal volgeplakt was met 35.000 roze fluoriserende harten. De Tunnel of Love is een project van VollaersZwart. Het uitzicht vanaf de andere kant was ook prachtig.

Met Wolf deed ik deze week boodschappen. Een vast rondje Nieuwe Binnenweg voor Marqt (tip: het verse kokoswater uit de koeling vind ik echt het allerlekkeste), Jordy’s Bakery (brood is mijn allerlievelings en Rover is dol op Jordy’s worstenbroodjes in een soort croissantdeeg) en koffie met taart bij Buiten. Een vitaminenshot bij Sappi en zo een wandeling naar de bibliotheek.

Op de andere foto’s de lange lijzenclub in Boijmans, Maantje Piets lieve babyvriendinnetje Norah, een kleine Rover ballerino (och ik hoop zo dat hij weer gaat dansen maar zijn hoofd is nu te vol met school en Fornite)
Dutjes op de bank want februari is altijd een zware maand met veel snot en weinig slaap.

Deze week in de terugblik; het jasje met een quote van Ivo van Hove. Ik maakte voor Elvis een zeefdruk met de Bobbinhoodset. Ze schreef een prachtig profielwerkstuk over haar held.
Bruine Poes luistert het liefste naar Radio 4, een sleeveface met het nieuwe boek ‘De verschrikkelijke jaren tachtig‘ van Tim Kamps, Maantje Piet met de nieuwste skateschoenenmode en Wolf in de Buitengoed de Gaard Hot Tub met zijn grote Gorgelvriend.

Wij tellen af naar de voorjaarsvakantie en duimen dat geitje Saar precies gaat bevallen als we weer fijn in ons pipohuis logeren.

Liefs en tot volgende week, Daan

You Might Also Like