Er Op Uit

Een stadswandeling door Middelburg

26 maart 2019

Ik kom graag in Zeeland. Mijn familie komt er vandaan en ik woonde zelfs een jaar in Krabbendijke. Deze keer ging ik met de trein. Vanuit Rotterdam ben je er eigenlijk zo. Geen overstap dus in één rechte lijn naar het Zeeuwse.
De stad heeft 1100 rijksmonumenten dus een stadswandeling langs alle mooie pandjes en door smalle steegjes is een must.
Lunchen (of dineren) doe je meer dan goed bij Restaurant Scherp. Als je dan na die heerlijke maaltijd weer richting trein loopt, vergeet dan niet een zak bolussen mee naar huis te nemen. Maantje Piet was heel blij met de -geen vieze vingers- oplossing van de bolus op een stokje.

Volgende week deel ik nog een paar leuke winkels en plekjes in Middelburg! Hou ook mijn stories op Instagram in de gaten de komende dagen want dan ben ik in Renesse, Zierikzee en Middelburg!

You Might Also Like