De Rotjes Er Op Uit

Rot Kerst 2019

27 december 2019

Een zalige Rotkerst met geen moeten maar willen. Eerste Kerstdag vierden we naast kerst ook de 62e verjaardag van Janneman. Uitslapen, de jarige toezingen, brunchen en daarna lekker voor ieder me-time. Rover ging heel lang in bad, Jan las ‘Een klein leven’ uit, Elvis en Maantje Piet gingen knutselen en Wolf en ik bakten een taart (kwarktaart van oma de Launay met vuurwerk en alles, zie de laatste IGTV).

Eind van de middag haalden we de tv naar beneden en maakte we een gezellige thuisbios met chips, Fanta en GinTonic. Een lekker laat maar makkelijk kerstdiner met kaasfondue en groentjes (en een biefstukje met extra roomboter voor de kaasfondue hater Rover). Taart, een potje Ganzebord en lekker slapen toe.

Tweede Kerstdag begonnen Rover en ik met een dubbele les op de sportschool. Overdag was het heerlijk lanterfanten om eind van de middag in de glitters, strikken en gouden muiltjes te duiken voor het jaarlijkse De Launay Kerstdiner. Dit jaar in Villa Augustus. Een feest was het, mooi restaurant, fijne muziek, allerlekkerst eten en een heel fijn ongedwongen sfeertje. Dolly de Kersthond mocht ook mee en dat was wel extra feestelijk.

Opa had lieve cadeautjes voor de kinderen; een Billie Eilish trui voor Wolf, een langgewenste make-updoos voor Maantje Piet, de jurk die Elvis aan had en Rover kreeg centen voor de koptelefoon waar hij voor spaart.

Dat niet moeten maar willen is een fijne feestformule, die houden we er in. Geen stress, geen perfectie maar lol en chaos! Ik hoop dat jullie ook zulke heerlijke dagen hebben gehad.

You Might Also Like