Boekenkast Rotterdam

Rotterdam Georgien Overwater // Maaspodium open

16 mei 2020

Hoera voor Rotterdam van Georgien Overwater. Georgien studeerde in Arnhem aan de Kunstacademie en liep stage bij de Toonder Studio’s, bij Harrie Geelen. Ze illustreerde een enorme stapel boeken in binnen- en buitenland. Ze maakt ook animatiefilmpjes voor Sesamstraat.
In Rotterdam neemt ze je in haar prachtige en kleurrijke prenten mee op reis door de stad én door de geschiedenis. Highlights als het Centraal Station, Hotel New York, de Markthal, de havens en het nieuwe Depot van Museum Boijmans van Beuningen. Zo leerden wij, als toch nog wat verse Rotterdammers, dat De Verwoeste Stad als bijnaam Jan Gat heeft.

Ze stelt je voor aan beroemde Rotterdammers; Erasmus, Willem van Hanegem, Willem de Kooning en natuurlijk Jules Deelder.

Je kan, op het nippertje, mee doen aan De grote Rotterdam-tekenwedstrijd en dit prachtige boek winnen. Teken jouw favoriete plek in Rotterdam en stuur jouw creatie voor 18 mei digitaal naar promotie@wpg.nl of via de post naar boekhandel De Kleine Kapitein. Klik hier voor alle info.

Maantje Piet tekende haar lievelingsplek in Rotterdam. Het Maaspodium. En hoera Maaspodium is weer open vanaf 5 juni! Potdikke wat heerlijk! Wel met de beperkingen die nu nodig zijn. Dus voor een kleine groep van 25 bezoekers per keer en 1 ½ meter afstand van elkaar in de grote zaal. Een voorstelling mét een ontbijtje of een vegan maaltijd.

Op vrijdag 5 juni gaat Maas van start met Rotterdams talent: Barbara Willemsen. Fresh (XL 12+) en mét Vegan Friday! Een lekker maaltje buiten in de tuin voor het Maaspodium.

Klik hier voor het Programma ‘under construction’. De kaartverkoop start op 22 mei.

You Might Also Like