Antroposofie Magazine De Rotjes DIY Give Away

Een eigen jaarfeestenrubriek in Antroposofie Magazine

9 april 2019

Supertrots ben ik op mijn jaarfeestenrubriek in Antroposofie Magazine.
Antroposofie Magazine komt vier keer per jaar uit. Een abonnement kost 31,95 en naast het papieren Magazine krijg je als abonnee ook toegang tot het besloten deel van de website waar je extra actuele berichten, interessante artikelen en lezersaanbiedingen vindt én je krijgt vier mooie spreukkaarten van Kit le Large cadeau. Hier zijn de nummers ook los te koop.
Op Facebook vind je ook veel mooie artikelen en acties.

In het nieuwste nummer vieren we Pasen, voor ons ook de opstanding van de natuur. Je leest hoe wij dit jaar Pasen vieren en in maakte twee DIYs; eierdopmandje vlechten met twijgjes uit de tuin en een tuinkistje.

Omdat het mijn eerste column is, kan je deze maand ons boek Het hele jaarfeesten Lente & Zomer winnen door een mail te sturen naar redactie@antroposofiemagazine.nl en te vertellen hoe jullie Pasen vieren.
Hier kan je er meer over lezen. Je kan mee doen t/m 19 april.

You Might Also Like